Påmeldingsgebyr

Så snart vi har mottatt 500 eller 1000 NOK i påmeldingsgebyr, alt etter som det er en kort (helg) eller lang retreat (7 dager+) er du sikret plass på retreaten du melder deg på. Påmeldingsgebyret inngår i en del av den totale prisen på retreaten.
Senest en måned før startdagen til retreaten du skal delta på, sørger du for at vi også har fått innbetalt resten av beløpet som retreaten koster (kursavgift). Inntil tok uker før retreat-start betales halvparten av kursavgiften tilbake ved eventuell avmelding. Påmeldingsgebyr tilbakebetales ikke.
Kontonummer: 1080 27 59741
Vipps: 133930
Merk betalingen med “retreatnavn + dato retreaten arrangeres”
Betaling fra utlandet/international payment:
IBAN: NO7710802759741
Swift: SPTRNO22XXX

Slik kommer du til Solåsen

Adresse: Falkeveien 19, 1555 Son

Retreatene Peterstiftelsen arrangerer alene og i samarbeid med andre finner sted på Solåsen Pilegrimsgård i Son, Vestby kommune. Stedet er eid av Peterstiftelsen. Solåsen ligger unikt til med utsikt over Oslofjorden. Nærhet til både Vestby, Moss og hovedstaden Oslo.

Oslo ⇒ Solåsen: Bare snaue 45 minutter tar det med bil fra hovedstaden Oslo til Solåsen.

Med kollektivt (tog og buss tar det drøye timen. Vi anbefaler reiseplanleggeren ruter.no

Oslo lufthavn, Gardermoen ⇒ Solåsen: 1 t og 11 min med bil. Med kollektivt ca 1 t og 45 minutter. Se ruter reiseplanlegger.

Hva er retreat?

Sammen om å være stille
Retreater er forskjellige. Men fellesnevneren er stillhet, eller kanskje heller taushet. I vår oppjagede tid oppdager stadig flere stillhetens goder. På retreat får man trekke seg tilbake fra hverdagens stress og mange impulser, krav og gjøremål – for å være stille og be. Retreaten blir en skapt pause, der både tempoet og skuldrene senkes. Det å oppsøke stille steder for bønn, ro og meditasjon er en gammel, velprøvd kirkelig tradisjon. Også Mesteren selv gikk ofte ut i ødemarken, bort fra folkemengden. I nyere tid ble de første retreatsentrene her til lands etablert på 1950-tallet.

Åndelig veiledning

Enkel veiledningstime (45 min):  800 kr

Redusert pris: 400 kr + 1-2 timer praktisk hjelp på Solåsen Pilegrimsgård etter avtale.

Supervisjon (konsultasjon) (60 min): 1200 kr

I en supervisjonstime blir det gitt veiledning til deg som gir åndelig veiledning til andre mennesker.

Åndelig veiledning som vi gir i rammen av den ignatianske 10 dagers retreaten er inkludert i retreatprisen.

Hvis arbeidsgiver betaler: Noen bispedømmer og andre organisasjoner har allerede faste priser for disse tjenestene. Disse er da akseptert.

I rammen av utdannelse i åndelig veiledning avtales dette direkte med Peterstiftelsen.
Send oss e-post på post@peterstiftelsen.no om noe av dette er av interesse.