Peterstiftelsen har behov for daglig leder og husfolk på Solåsen

Kan dette være deg eller noen du kjenner? Husfolk kan være ett ektepar, 2-4 menn, 2-4 kvinner, unge studenter osv. Peterstiftelsen skal i alle virksomheter arbeide i samsvar med Jesu siste bønn i Joh. 17.20-23 for den kristne synlige enhet. Vi ønsker å arbeide i tråd med visjonen ved å hjelpe den enkelte til enhet med Kristus, for å forvandles i Kristi Ånd og bli ett med de kristne. Det endelige målet for enheten i Kristus er at er at verden kan komme til tro (Joh 17) og Gud blir alt i alle. (1. Kor 15). Gud skal bli alt i alle. Har du dette på hjertet eller vil vokse mer inn i det kan både jobben som daglig leder i Peterstiftelsen og husfolk på Solåsen Pilegrimsgård trolig være noe for deg.

Du tar imot pilegrimer og gjester som kommer til stedet, og hjelper til på retreatene som finner sted gjennom året. Solåsen Pilegrimsgård ligger på en skogkledd, solrik åskam med en vakker utsikt over Oslofjorden like ved Son i Vestby kommune. Stedet preges av en økumenisk profil, og ble innviet til bønn og veiledning av representanter fra alle kirkesamfunn. Vi har kontakt med de ulike kirker og menigheter i lokalsamfunnet og feirer økumeniske gudstjenester.

Det er gode tog- og bussforbindelser til Oslo og til Moss/Østfoldbyene. Med bil: 45 min fra Oslo sentrum og ca. 10 min fra Moss

Vi ønsker at stedet skal være en åpen gård. Her kan mennesker raste og finne ro på sin pilegrimsvei og sin vei mot Gud. Som husfolk får du bo i disse naturskjønne omgivelsene, og du blir med i en virksomhet som er forankret i en fast bønnerytme. Vi ønsker å hjelpe den enkelte til selv å be og erfare enheten med Jesus Kristus.