PERSONVERNERKLÆRING

Kortversjonen:

Peterstiftelsen ønsker ikke å samle inn eller drive informasjonsbank over våre besøkende, medlemmer eller kunder.  Likevel er det ikke til å unngå at noen opplysninger samles inn. Du kan stoppe dette ved å blokkere cookies(informasjonskapsler), men da kan også noen funksjoner ved nettsiden slutte å virke. 
På siden har vi 2 skjemaer som begge sender oss en e-post, så det samler vi jo inn. Vi har også en butikk, og da må vi registrere din ordre, betaling og vare som skal sendes. Utover dette er det planlagt å lage et nyhetsbrev som du kan melde deg på, men dette er ennå ikke omplementert.

Statistikk: Vi bruker Google Analytics som samler inn informasjon. Det gir oss litt kunnskap om hvilke sider folk besøker etc. Da kan vi forbedre oss. De samme dataene går også til Google.

Nettside moduler: Nettsiden bruker flere 3. parts moduler(plugins) som også i noen utstrekning kan samle inn noe statistikk om bruk. Dette er utenfor vår kontroll, men de er alle underlagt streng kontroll. I de tilfeller hvor noen av disse modulene spør høflig om å få samle inn informasjon, sier vi nei.

Ingen informasjon kan identifisere deg som besøkende med unntak av kjøp og kontaktskjemaer innsendt til oss.