I 25 år har Peterstiftelsen hatt sitt virke på Solåsen Pilegrimsgård. Dette markerer vi samtidig som den årlige økumeniske gudstjenesten på Solåsen søndag 25. juni kl. 11.00. 

Alt Peterstiftelsen gjør, skriver, underviser og publiserer skal tjene enheten i Guds folk. Derfor gjør vi mest mulig sammen med representanter fra de forskjellige kirkesamfunn. Derfor søker vi også tilbake til troens økumeniske fundament og kirkens felles, apostoliske tradisjon – for enhetens skyld. Med din støtte kan vi fortsette med våre retreater og åndelig veiledning. Vi kan ha en åpen pilegrimsgård hvor mennesker kan raste og finne ro på sin pilegrimsvei – og sin vei mot Gud.

Nå som vi skal feire 25 år på Solåsen, er vi samtidig inne i en av våre mest krevende tider økonomisk. Har du ett hjerte for det Peterstiftelsen driver med, og vil være med å støtte? Vi ønsker på jubileumsfeiringen søndag 25 juni, men også gjennom vår nettside dette året å fortelle mer om mulighetene som Peterstiftelsen har gjennom Solåsen Pilegrimsgård. Mye taler for at vi om ikke lenge kan omregulere vår eiendom, slik at stedet kan utvikles. Men i mellomtiden er vi som aldri før avhengig av støtte fra mennesker som har et hjerte for vårt arbeid.

Du er hjertelig velkommen til Solåsen Pilegrimsgård 25. juni kl. 11.00 – eller en annen gang når du måtte ønske. Og sist men ikke minst – vær med oss i bønn i denne krevende fasen som vi er inne i. Opp i det hele har vi framtidstro og håp for det Gud har for Peterstiftelsens virke på Solåsen.

Støtt oss her