Laster Arrangementer

Retreat med særlig sikte på tidligere studenter ved Bibelskolen i Grimstad

Retreatleder: Filip Løvgren, tidligere lærer og huspastor ved Bibelskolen i Grimstad.

Bønnen og det indre livet
En helg viet bønnen og det indre livet – spesielt for deg som er tidligere student ved Bibelskolen i Grimstad (BiG). Disse dagene vil gi en smak av retreat. Du vil bli ledet inn i stille bønn, Jesus-meditasjon og tidebønn. Det vil være flere mindre bolker med erfaringsnær undervisning, med tema som “Bønn og stillhet”, “Hva betyr det at Kristus bor i mitt hjerte?”, “Hvordan kan jeg be med Bibelen?” Det tilbys også individuell veiledning/samtale om den enkeltes erfaring med personlig bønn.

Mer om helgen
Retreaten er fortrinnsvis for tidligere bibelskolestudenter ved BiG, men er også åpen for andre om plassen tillater det. Tidligere BiG-studenter kan gjerne ta med en venn. Retreaten er et samarbeid mellom Peterstiftelsen og BiG.

  • Alle måltider er inkludert.
  • Enkeltrom med oppredd seng og håndklær.
  • Ankomst fredag kl. 18:00 og avreise søndag kl. 13.00 – etter lunch.

Pris og betaling
Etter betalingsevne: Kr. 2.300-3.300.
Studenter kr. 1.500.

Så snart vi har mottatt 500 kr i påmeldingsgebyr, er du sikret plass på retreaten du melder deg på. Påmeldingsgebyret inngår i en del av den totale prisen på retreaten.

Senest en måned før startdagen til retreaten du skal delta på, sørger du for at vi også har fått innbetalt resten av beløpet som retreaten koster (kursavgift). Inntil to uker før retreat-start betales halvparten av kursavgiften tilbake ved eventuell avmelding. Påmeldingsgebyr tilbakebetales ikke. Ta kontakt med post@peterstiftelsen.no om du har spørsmål om betaling.

Kontonummer: 1080 27 59741
Vipps: 133930
VIKTIG: Merk betalingen med “retreatnavn + dato retreaten arrangeres”

Påmeldingsskjema

Velg din deltakerkategori
Diettbehov

Del denne artikkelen: velg hvor du ønsker å dele!