Laster Arrangementer

Dette er en 30 dagers stille retreat som er delt i 3 deler. Veiledere er Joachim F. Grün, Inge Merete Gross og Filip Løvgren.

(3 x 10 hele dager + ankomst -og avreisedager). Kontaktinfo finner du nederst i artikkelen for påmelding. 

Ignatius’ exercitier – også kalt Åndelige øvelser – har 4 aktører:

  1. Ignatius af Loyola, som har utarbeidet øvelsene.
  2. Veilederen, som fortolker og formidler dem gjennom en daglig samtale.
  3. Exercitanden, som gjennom samtale og 4-5 daglige bønner beveger seg gjennom øvelsene.
  4. Gud, som aktivt leder prosessen.

30 dager med bønn og refleksjon vil:

Integrere ditt liv og din tro – utdype og styrke din kontakt med Jesus – hjelpe deg til å fokusere på det som virkelig er vesentlig i ditt liv. Ofte fører det også til en form for indre helbredelse og en avklaring og dypere forståelse av Guds vei for deg.

Inge Merete: «For mig – og mange andre – blev det det bedste, jeg nogen sinde har gjort for mig selv».

Som utgangspunkt vil dagene bestå av en daglig samtale med din personlige veileder. Vi vil oppfordre deg til å gi deg tid til 4-5 daglige bønnestunder. Disse stundene kan vare opp til en time hver.

Dessuten vil det være tilbud om felles morgenbøn med kropp, sjel og ånd – en stille middagsbønn og en daglig nattverdsgudstjeneste. Vi tar kroppen alltid på alvor. Quigong med kristen bønn er en stor hjelp til avspenning og frigjørelse. Det opplever vi som er med hver morgen.

Du må være fortrolig med åndelig veiledning og stille retreater over en lengre tid.

Inge Merete sier:
Og umiddelbart er jeg forbeholden overfor at vi spreder os over flere tiltag. Da dere som delta på denne lange retreaten er de eneste på Solåsen Pilegrimsgård i disse dage, vil alt være tilrettelagt med særligt fokus på retræten, og der vil blive taget hensyn til, hvor den enkelte befinder sig i forløbet.

En tidligere deltaker har skrevet:
Det var så deilig, at jeg vil gjenta suksessen på Solåsen. Det gjør meg dypt takknemlig å tenke på hva vi der har fått. Selv har jeg fått et personlig forhold til de bibelske tekster, jeg mediterer over og gjennom det en tettere relasjon til Jesus Kristus. Kort sagt et fordypet åndsliv. 

Jeg føler, at jeg er blitt mer meg selv, er blitt mer romslig og nærværende. Min relasjon til mine nærmeste er forbedret. 

Det smukkeste og mest vigtige er sket mellem min kone og mig. Hun siger, at jeg er begyndt at se på hende på en måde, som hun altid har ønsket, at jeg ville se hende, og hun har lagt mærke til mit nærvær. Især forundres hun over mit nærvær i samværet med vore børnebørn. Hun ser igen den mand, hun i sin tid forelskede sig i.

Så jeg vil varmt anbefale 30 dages retræte på Solåsen med Inge Merete og Joachim. Når jeg ser tilbage, ved jeg godt, hvad det var i forløbet, der førte til denne forvandling, men det kan egentlig ikke forklares. Man må opleve det selv.

Pris

Fleksibel pris etter betalingsevne mellom:
10.000,- til 12.000,- NOK

Betalingsinformasjon og annen grunnleggende informasjon her.

Hva skal jeg ta med?

Ta med skrivesaker og Bibel.
Sengetøy og håndklær er inkludert.

Ledere:

Joachim F. Grün: +47 415 49 415 (Norge)
Inge Merete Gross: +45 424 12 203 (Danmark)
Filip Løvgren: +47 909 13 368 (Norge)

Del denne artikkelen: velg hvor du ønsker å dele!