Peterstiftelsen inviterte alle som hadde anledning og lyst til å bli med på dugnad på Solåsen Pilegrimsgård torsdag 11. november.

Det var middagsbønn kl. 12.00 for dem som ønsket å være med på det. Det ble stablet mye ved langs hovedhusets yttervegger, som til neste vinter vil være klart til bruk. I tillegg ble det gjort mye nødvendig arbeid innendørs.

Solåsen Pilegrimsgård holder til på vakkert gammelt tun av tømmerhus. Opprinnelig ble tunet bygget som feriested for familien Hesselberg-Meyer fra Kambo tidlig på 1930-tallet. Peterstiftelsen kjøpte stedet i 1995. Stedet var da nedslitt, og det var nødvendig med både rehabilitering, ombygging og utvidelser. Det ble satt opp to nye hus, begge i lafteteknikk, en økologisk byggemetode med økologisk isolasjon. Gjestegården består i dag av fire tradisjonelle norske trehus, alle med hyggelige fellesrom.

Det er alltid behov for veldikehold og annet praktisk arbeid på stedet, og fremdeles er det ved å stable. Ta kontakt med Peterstiftelsen om du har lyst å ta i et tak.